Ekobrottsmyndigheten gjennomførte onsdag nok en husransaking i Swedbanks hovedkontor i Sundbyberg i Stockholm. Det opplyser bankens advokat Hans Strandberg til avisen Dagens Industri.

Advokaten opplyser at dette ikke er foranlediget av nye mistanker. Banken er alt under etterforskning for grov svindel og ulovlig innsidehandel, i tillegg til hvitvasking gjennom bankens filialer i Baltikum.

Ved den forrige razziaen den 27. mars oppstod det en disputt rundt dokumenter Ekobrottsmyndigheten ville ha innsyn i, der banken hevdet sekretesse. Advokat Strandberg opplyser at politiet ved onsdagens raid fikk innsyn i alle de dokumenter de ønsket.

Ekobrottsmyndigheten har ikke ønsket å kommentere onsdagens razzia.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.