Etter at Eidsivating lagmannsrett 3. juni ga politiet tillatelse til å fortsette arbeidet med å ransake Tom Hagens bolig i Sloraveien i Lørenskog, har det blitt gjort relevante funn. Det opplyser påtaleansvarlig i Hagen-saken Haris Hrenovica til VG mandag.

– Jeg kan bekrefte at politiet har gjort funn som vi mener kan være relevante for å belyse saken ytterligere, sier Hrenovica.

Tom Hagen ble i slutten av april pågrepet og sikte for drap på sin ektefelle. Samtidig startet de en grundig ransaking av ekteparets bolig på Lørenskog. Politiet mener fortsatt det er skjellig grunn til å mistenke at boligen er åsted for drap.

Tom Hagen er siktet for drapet på Anne-Elisabeth Hagen som forsvant fra boligen 31. oktober 2018. Saken ble lenge etterforsket som en bortføringssak.

– Vårt mål er å få svar på hva som har skjedd med Anne-Elisabeth Hagen. I tillegg til at Sloraveien 4 var hennes bolig, mener vi også at det er et åsted for en alvorlig straffbar handling, sa politiadvokaten i starten av juni.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.