Avisen melder at det er fire betjenter fra Øst politidistrikt og Kripos som søker i det bratte terrenget rundt hytta i følge med to politihunder.

– Vi leter etter Anne-Elisabeth Hagen og det som eventuelt kan belyse saken. Vi skal fortsette med søk utover dagen, sier politibetjent Simen Nystad til avisa.

Han ønsker ikke gi noen videre kommentar.

Politiet har blant annet brukt rake til å undersøke rett utenfor hytta. De har også fjernet et kumlokk for å undersøke kummen. De har også tillatelse til å gå inn i hytta.

Politiet fikk tillatelse til å ransake Hagen-familiens hytter etter at tingretten mandag mente det er skjellig grunn til drapsmistanke mot Tom Hagen. Skjellig grunn betyr at det er mer sannsynlig at han er tilknyttet drapet, enn at han ikke er det.

Tirsdag ble hytta på Biri undersøkt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.