Det aktuelle kameraet var ukjent for både Wara og samboeren, skriver avisen. PSTs kommunikasjonssjef Trond Hugubakken vil ikke kommentere opplysningene overfor avisen.

Hugubakken sa til DN tidligere fredag at fredagen brukes til å ransake parets bolig, men ville ikke si når dette arbeidet ble ferdig eller hvordan det jobbes med saken videre.

Tor Mikkel Waras samboer, Laila Anita Bertheussen (54) er siktet for å dikte opp en straffbar handling i forbindelse med en brann i parets bil 10. mars. Hun nekter straffskyld.

– I dag slapper de av sammen. Politiet har ikke bedt om ytterligere avhør, og vi regner med de følger opp de spor og opplysninger hun kom med i avhør slik at gjerningsmann kan finnes og saken løses, sa forsvarer John Christian Elden til DN tidligere på dagen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

I denne pressekonferansen offentliggjør PST at justisministerens samboer er siktet
05:42
Publisert: