Hareide brøt tvert av Sandberg, som hadde fått det siste ordet i debatten i NRK-programmer Dagsnytt 18 torsdag.

Sandberg beskyldte nemlig Hareide for å stigmatisere ham som en person som ikke har nærhet til det multikulturelle samfunnet han kritiserer.

– Min tålmodighet med deg, Per Sandberg, etter å ha hørt deg her, er nå svært liten. Nå er det nok. Du må roe deg ned og delta i debatten uten å komme med den type uttalelser. At du ikke engang klarer å komme med en klar og tydelig beklagelse, skuffer meg dypt, sa Hareide i en type utbrudd som er svært sjelden kost fra ham.

Da hadde Sandberg tidligere i innslaget beklaget at deler av hans tirade mot Kristelig Folkeparti torsdag morgen «kunne tolkes dit hen» at han mente KrF bidro til «å rekruttere og nærmest direkte ha ansvar for IS' bestialske handlinger i Irak og Syria».

Resten av kritikken for det han mener er KrFs del av ansvaret for det multikulturelle samfunnets angivelige fallitt sto han ved.

 

LES OGSÅ: Oljeprisen tilbake på 60 dollar

USAs største arbeidsgiver øker minstelønnen til 76 kroner

Lakseprisen stuper  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.