Obligasjonseierne i et av Crew Golds fire obligasjonslån, det usikrede obligasjonslånet, stemte mot de foreslåtte endringene som følge av restruktureringsplanen, og selskapet kan dermed ikke gå videre med restruktureringen. Det opplyses i en melding fra selskapet tirsdag ettermiddag.

Havarerte prosessen
Det var et krav for restruktureringen at obligasjonseierne i alle de fire lånene gikk inn for endringene. Det betyr at Crew Gold ikke kan fortsette med prosessen hvis ikke obligasjonseierne i det usikrede lånet ombestemmer seg før restruktureringen skal være gjennomført 26. oktober.

"Selskapet har til hensikt å fortsette å utvikle strukturelle og strategiske alternativer for å redde verdiene fra Lefa-prosjektet for alle interessehavere, inklusive hvorvidt det vil be om et nytt obligasjonseiermøte i det usikrede lånet for å revurdere restruktureringen", heter det i meldingen.

I etterkant av meldingen fra møtet oppheves børspausen i aksjen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.