I kjølvannet har Wara og familien hans opplevd flere tilfeller av trusler og hærverk. Sist helg ble Waras bil påtent utenfor huset.

På en pressefrokost i forkant av Høyres landsmøte onsdag kritiserte Solberg teaterstykket «Ways of seeing» for å gjøre det enda mer belastende å være politiker.

– Vi skal tåle å stå i fokus og få kjeft for det vi sier og gjør. Men det oppleves verre når familier og bosted trekkes inn, sa Solberg.

– De som har laget stykket, bør tenke over dette. De har bidratt til å rette et fokus mot politikere som gjøre at det blir tøffere å være politiker, slo hun fast.

I februar ble stykket vist på Vega scene, samme sted som Høyre hadde valgt for pressefrokosten.

Solberg vil imidlertid ikke spekulere i om det er noen «kjedesammenheng» mellom forestillingen og truslene og hærverket mot boligen til Tor Mikkel Wara.

Wara har selv omtalt hendelsene som «uhyggelige».(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

– Man mister ikke følelsene selv om man har en brutal jobb. DN ble med Namsfogden på oppdrag
02:33
Publisert: