Knut Olav Åmås (46) blir direktør i Fritt Ord og har i dag bedt Statsministerens kontor om å få fratre jobben som statssekretær i Kulturdepartementet.

- Det har vært en stor glede å samarbeide med Knut Olav Åmås i disse månedene og jeg beklager at han nå slutter hos oss. Jeg ønsker ham lykke til med nye og spennende oppgaver, sier kulturminister Thorhild Widvey.

- Jeg er veldig glad for å ha fått nesten åtte intense måneders erfaring som statssekretær. Jeg har aldri lært så mye om det norske samfunnet, og fått delta i en avgjørende startfase for et politisk prosjekt som jeg har svært stor tro på, sier Knut Olav Åmås.

Knut Olav Åmås ble utnevnt til statssekretær for kulturminister Thorhild Widvey ved regjeringsskiftet 16. oktober 2013.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.