Lese i DN-appen

Vi oppdaterer appen regelmessig for å gi leserne best mulig brukeropplevelse på både løpende nyheter og avisutgaver.

  • I DN-appen finner du alt på et sted -  de siste og viktigste nyhetene, alle utgavene av DN den siste uken, samt de to siste utgavene av D2 og Magasinet.
  • Med nyhetsvarsling (pushmeldinger) holder du deg enkelt oppdatert.
  • Morgendagens utgave er tilgjengelig fra kl. 21.00 kvelden før.
  • Du kan velge å laste ned en utgave for lesing i offline-modus når du er uten nettilgang.

                                                                                                                                                     

Nyheter oppdateres løpende

DN-appen oppdateres fortløpende med de sakene som til enhver tid ligger på forsiden av DN.no. Her finner du både gratisartikler og plussartikler.

Lese utgaver

I menyen kan du velge å lese komplette avisutgaver under DN, D2 eller Magasinet. Du kan også velge å lese DN-utgaver en uke tilbake i tid. 

Utgaver legges ut kl. 21.00

Utgavene er tilgjengelig fra senest kl. 21.00 kvelden før utgivelse. Dette gjelder også de ukentlige utgavene av D2 og Magasinet – som er tilgjengelig fra henholdsvis torsdag kveld og fredag kveld. 

Logg deg på med din DNid

Gå inn på Din DNid i menyen (de tre prikkene øverst til høyre) for å logge deg på. Du kan også logge deg på når du klikker på en plussartikkel. Helukesabonnenter har da tilgang til alt innhold og alle utgaver, mens helgeabonnenter har tilgang til de utgavene de abonnerer på. Det er også under Din DNid du skrur av og på varslinger. 

Nyhetsvarsling

Du kan velge om du vil motta varslinger (pushmeldinger) ved viktige nyheter. På den måten holder du deg alltid oppdatert. Du kan gå inn på Din DNid for å skru av og på varslinger.

Lese i offline-modus når du er uten nett

Du kan  laste ned én utgave av DN, i tillegg til D2 og Magasinet, mens du har nettilgang. Det betyr at du kan lese utgaven senere selv om du er uten nettilgang.  

Sudoku

Du finner sudokuen på siste artikkel under utgavene (gå inn på utgaven under Avisutgaver i menyen). 

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.