Les DN som eAvis

Er du abonnent?

Når du er innlogget på DN.no med din bruker, finner du eAvisen i innloggingsmenyen din. Klikk på navnet ditt i den svarte menylinjen øverst på siden. Der kommer det opp et eAvis-valg som du klikker på. Du kan også klikke på "Dagens avis" i venstremenyen på DN.no for å finne eAvisen (velg pdf).

Du finner alle eAvis-utgavene  du har tilgang til her. Du har tilgang til de utgavene du abonnerer på, og vil også ha tilgang til aviser bakover i tid.

Dersom du ønsker å lese eAvisen på nettbrett eller smarttelefon, må du laste ned appen DN eAvis i App Store eller Google Play.

Dersom du har en Windowstelefon- eller nettbrett, må du lese eAvisen i browser via DN.no (se øverst i teksten for hvor du finner den)

Er du ikke abonnent?

Velg "Dagens avis" i venstremenyen på DN.no, og deretter "PDF".

Dersom du ønsker å lese eAvisen på nettbrett eller smarttelefon, må du laste ned appen DN eAvis i App Store eller Google Play. Nå appen er lastet ned, kan du kjøpe enkeltutgaver av eAvisen i den.

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.