Vilkår for registrert bruker uten abonnement

Sist oppdatert: 30.08.2019

Når du registrerer deg som bruker på DN.no, gjelder betingelsene nedenfor. I tillegg gjelder generelle brukervilkår for DN.no så langt de passer. For abonnenter gjelder egne betingelser.

Kommunikasjon og markedsføring

Dersom du registrer en bruker på DN uten at du får tilgang til innhold som vanligvis er betalt, vil vi ikke sende deg markedsføring med mindre du spesifikt har samtykket til det.

Når du registrerer deg på DN.no, for eksempel i en kampanje der du får tilgang til betalinnhold gratis, vil du kunne motta kommunikasjon/markedsføring fra Dagens Næringsliv i en gitt periode i tilknytning til registreringen. Innholdet i kommunikasjonen kan være relatert til det du registrerte deg for eller utsendelse av relevante tilbud fra Dagens Næringsliv. Våre utsendelser kan i enkelte tilfeller også inneholde tilbud fra utvalgte samarbeidspartnere, men Dagens Næringsliv vil alltid være avsender.

Vi vil aldri dele din informasjon med tredjeparter, med mindre du spesifikt har samtykket til det. Du kan når som helst enkelt melde deg av utsendelsene dersom du ikke ønsker å motta flere. For eksempel melder du deg av epostutsendelser ved å klikke på en avmeldingslink i eposter du mottar fra Dagens Næringsliv eller via Min side og dine kommunikasjonsinnstillinger.

Tilgang

Gratis plussartikler:

For å få tilgang til å lese artikkelen eller artiklene, må du registrere deg med en gyldig e-postadresse (brukernavn) og et selvvalgt passord. Som registrert bruker, uten digitalabonnement, får du tilgang til å lese et gitt antall plussartikler gratis, i noen tilfeller innenfor en gitt tidsperiode (for eksempel innen de neste 30 dagene). Du må være innlogget for å kunne lese artiklene. Tilbudet gjelder kun på DN.no, og kun én gang per kunde. Artiklene kan leses på mobil, nettbrett og pc/Mac.

Nyhetsbrev:

Vi har også nyhetsbrev og varsler fra våre kommentatorer og redaksjoner du som registrert bruker kan velge å melde deg på. Du mottar ikke disse med mindre du aktivt melder deg på. Hvilke redaksjonelle nyhetsbrev du til enhver tid ønsker å motta styrer du på «Min side» når du er innlogget med din bruker. Du vil få fem gratis plussartikler når du melder deg på et nyhetsbrev uten å ha et DN-abonnement.

Dagspass:

Når du kjøper et dagspass på DN.no, får du tilgang til alle artikler i et døgn fra du registrerer deg. I tillegg kan du lese dagens utgave av eAvisen.

DN Investor - overvåkninger:

På DN Investor kan du registrere deg som bruker for å få tilgang til fem gratis overvåkninger. 

Behandling av personopplysninger

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Dagens Næringsliv for å kunne gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å gi deg enda bedre service og gode tilbud som kunde. For at vi skal kunne levere produktet eller tjenesten du har registrert deg for, må vi behandle opplysninger om deg, som for eksempel dine personalia, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon, herunder betalingshistorikk, leveringsinformasjon, innloggingsinformasjon og innstillinger for personvern, som en del av abonnementsavtalen.

Videre behandler vi informasjon om din digitale aktivitet til formål som analyse, målrettet annonsering og tilpasset innhold. Dette gjør vi for å kunne tilby deg en bedre brukeropplevelse på våre digitale løsninger og til produktutvikling. Dine personverninnstillinger kan du administrere selv via Min side.

Dagens Næringsliv er ansvarlig for at behandlingen og oppbevaringen av opplysningene er i samsvar med norsk personvernlovgivning. Vi lagrer ikke opplysningene lenger enn nødvendig, og i henhold til de ulike behandlingsgrunnlagene. Du kan når som helst kreve innsyn i opplysningene og at de rettes eller slettes, med mindre opplysningene er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Dagens Næringsliv eller er lovpålagt Dagens Næringsliv å gjennomføre.

Du kan lese mer om våre behandlinger og behandlingsgrunnlag ved å besøke Min Side eller i personvernerklæringen.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler i våre løsninger, såkalte cookies. For nærmere informasjon les vår informasjonskapselerklæring.

Endring av vilkår
Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkårene vil bli formidlet til registrerte brukere.

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.