Vilkår for registrert bruker uten abonnement

Sist oppdatert: 01.10.2020

Når du registrerer deg som bruker på DN.no uten å kjøpe et abonnement, gjelder betingelsene nedenfor. I tillegg gjelder generelle brukervilkår for DN.no så langt de passer. For abonnenter gjelder egne betingelser.

Kommunikasjon og markedsføring

Når du registrerer deg på DN.no, for eksempel i en kampanje der du får tilgang til betalinnhold gratis, vil du kunne motta kommunikasjon/markedsføring fra Dagens Næringsliv i en gitt periode i tilknytning til registreringen. Innholdet i kommunikasjonen kan være relatert til det du registrerte deg for eller utsendelse av relevante tilbud fra Dagens Næringsliv. Våre utsendelser kan i enkelte tilfeller også inneholde tilbud fra utvalgte samarbeidspartnere, men Dagens Næringsliv vil alltid være avsender.

Vi vil aldri dele din informasjon med tredjeparter, med mindre du spesifikt har samtykket til det. Du kan når som helst enkelt melde deg av utsendelsene dersom du ikke ønsker å motta flere. For eksempel melder du deg av epostutsendelser ved å klikke på en avmeldingslink i eposter du mottar fra Dagens Næringsliv eller via Min side og dine kommunikasjonsinnstillinger.

Tilgang


DN-appen:

Tilgang til DN-appen, som er vår nyhetsapp, krever innlogging. Har du ikke abonnement må du derfor opprette en bruker når du laster ned og tar i bruk appen. Ved å være innlogget i appen får du tilgang til å sette opp favoritter blant emner, selskaper eller skribenter du ønsker å følge. Du kan også spare artikler du ikke får lest i en leseliste. For å få tilgang til plussartikler må du ha et abonnement på DN. 

Nyhetsbrev og varsler:

Når du har en registrert bruker på DN, vil du kunne melde deg på nyhetsbrev som ikke er eksklusivt for abonnenter.  Du kan også følge kommmentatorer og emner du er spesielt opptatt av. Du mottar ikke varlser og nyhetsbrev på e-post med mindre du aktivt melder deg på. Hvilke redaksjonelle nyhetsbrev du til enhver tid ønsker å motta, styrer du på dn.no/nyhetsbrev. 

Dagspass:

Når du kjøper et dagspass på DN.no, får du tilgang til alle artikler i et døgn fra du registrerer deg. I tillegg kan du lese dagens utgave av eAvisen. 

DN Investor:

På Investor-sidene kan du med registrert bruker få tilgang til å sette opp fem gratis overvåkninger og til å spille Fantasyfond.
 

Registrering for å få gratis plussartikler:

Av og til gir vi brukere mulighet til å regsitrere seg for å få tilgang til å lese en spesiell artikkel som vanligvis krever abonnement, eventuelt tilgang x antall plussartikler, på DN.no. I noen tilfeller gjelder tilgangen innenfor en gitt tidsperiode (for eksempel innen de neste 30 dagene). Du må være innlogget for å kunne lese artiklene, og tilgangen kan brukes både i DN-appen og på DN.no.


Uansett i hvilken forbindelse du oppretter en gratis-bruker, vil brukeren vil gjelde for hele DN.

Behandling av personopplysninger

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Dagens Næringsliv for å kunne gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å gi deg enda bedre service og gode tilbud som kunde. For at vi skal kunne levere produktet eller tjenesten du har registrert deg for, må vi behandle opplysninger om deg, som for eksempel dine personalia, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon, herunder betalingshistorikk, leveringsinformasjon, innloggingsinformasjon og innstillinger for personvern.

Videre behandler vi informasjon om din digitale aktivitet til formål som analyse, målrettet annonsering og tilpasset innhold. Dette gjør vi for å kunne tilby deg en bedre brukeropplevelse på våre digitale løsninger og til produktutvikling. Dine personverninnstillinger kan du administrere selv via Min side og våre personvernsider.

Dagens Næringsliv er ansvarlig for at behandlingen og oppbevaringen av opplysningene er i samsvar med norsk personvernlovgivning. Vi lagrer ikke opplysningene lenger enn nødvendig, og i henhold til de ulike behandlingsgrunnlagene. Du kan når som helst kreve innsyn i opplysningene og at de rettes eller slettes, med mindre opplysningene er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Dagens Næringsliv eller er lovpålagt Dagens Næringsliv å gjennomføre.

Du kan lese mer om våre behandlinger og behandlingsgrunnlag ved å besøke Min Side eller se personvernerklæringen.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler i våre løsninger, såkalte cookies. For nærmere informasjon les vår informasjonskapselerklæring.

Endring av vilkår
Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkårene vil bli formidlet til registrerte brukere.

Dette er ikke er en betjent kanal. Hvis du trenger hjelp, vennligst send en henvendelse til kundeservice.

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.