Vilkår for tilgang til DN via IP-adresse

Når du registrerer deg på DN.no via vår lokasjonsbaserte tilgang (via IP-adresse*) gjelder betingelsene nedenfor. I tillegg gjelder generelle brukervilkår for DN.no så langt de passer. For abonnenter gjelder egne betingelser.

*IP/IP-adresse:

IP betyr Internet Protocol. En IP-adresse er en unik adresse som hører til en enhet (PC, nettbrett, mobiltelefon og lignende). Alle enheter må ha en IP-adresse for å kunne kommunisere med andre enheter på internett, på samme måte som at telefoner må ha et telefonnummer for å kunne ringe hverandre.

Registrering og tilgang til innhold

Lokasjonsbasert tilgang innebærer at det finnes en avtale om gratis tilgang til alt innhold på DN.no for deg som bruker. Tilgangen er basert på at du befinner deg på en gitt lokasjon – for eksempel en bedrift, et studiested, en konferanse, et hotell eller lignende.

For å få tilgang til å lese plussartikler på DN.no via lokasjonsbasert tilgang må du opprette en DNid (e-post-adresse og passord) via registreringsskjemaet som kommer opp når du er tilkoblet lokasjonens nettverk.

Som registrert bruker vil du ha tilgang til alt innhold på DN.no så lenge du befinner deg på lokasjonen som er tilknyttet IP-adressen du registrerte deg via.  

Markedsføring og kommunikasjon

Ved å opprette en DNid samtykker du til å motta kommunikasjon/markedsføring fra DN. Innholdet i kommunikasjonen kan være nyhetsbrev og relevante tilbud fra DN. Våre nyhetsbrev kan også inneholde tilbud fra utvalgte samarbeidspartnere, men Dagens Næringsliv vil alltid være avsender. Du kan når som helst melde deg av utsendelsene dersom du ikke ønsker å motta flere.

Endring av vilkår

Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkårene vil bli formidlet til registrerte brukere.

 

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.