Vilkår for tilgang til DN via IP-adresse

Når du registrerer deg på DN.no via vår lokasjonsbaserte tilgang (via IP-adresse*) gjelder betingelsene nedenfor. I tillegg gjelder generelle brukervilkår for DN.no så langt de passer. For abonnenter gjelder egne betingelser.

*IP/IP-adresse:

IP betyr Internet Protocol. En IP-adresse er en unik adresse som hører til en enhet (PC, nettbrett, mobiltelefon og lignende). Alle enheter må ha en IP-adresse for å kunne kommunisere med andre enheter på internett, på samme måte som at telefoner må ha et telefonnummer for å kunne ringe hverandre.

Registrering og tilgang til innhold

Lokasjonsbasert tilgang innebærer at en bedrift, et studiested, en konferanse, et hotell eller lignende har en avtale med Dagens Næringsliv om tilgang til alt innhold på DN. For å få denne tilgangen, må du opprette en bruker (e-post-adresse og passord) gjennom et regsitreringsskjema som kun er tilgjengelig på lokasjonen.

Som innlogget vil du ha tilgang til alt innhold så lenge du befinner deg på lokasjonen. Noen bedriftsavtaler gir også full tilgang utenfor lokasjonen. 

Markedsføring og kommunikasjon

Når du registrerer deg knyttet til en bedriftsavtale for tilgang til betal-innhold på DN, vil du av og til motta informasjon via e-post, SMS, telefon eller brev med informasjon vedrørende din tilgang, som for eksempel endringer eller tekniske problemer m.m. Denne type informasjon sender vi deg i kraft av avtaleforholdet, og du vil ikke kunne melde deg av slik kommunikasjon.

Videre vil du kunne motta e-post eller SMS med tips om redaksjonelle artikler og temaer, informasjon om tilbud og kundefordeler, nye abonnementstyper og tilbud på DNs egne produkter som f.eks. DN Investor og DN Konferanse.

Du kan velge å melde deg av denne kommunikasjonen, enten ved å følge anvisningen for avmelding i en utsendelse eller under innstillinger for kommunikasjon via Min side.

Behandling av personopplysninger

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Dagens Næringsliv for å kunne gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å gi deg enda bedre service og gode tilbud som kunde. For at vi skal kunne levere produktet eller tjenesten du har registrert deg for, må vi behandle opplysninger om deg, som for eksempel dine personalia, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon, herunder betalingshistorikk, leveringsinformasjon, innloggingsinformasjon og innstillinger for personvern, som en del av abonnementsavtalen.

Videre behandler vi informasjon om din digitale aktivitet til formål som analyse, målrettet annonsering og tilpasset innhold. Dette gjør vi for å kunne tilby deg en bedre brukeropplevelse på våre digitale løsninger og til produktutvikling. Dine personverninnstillinger kan du administrere selv via Min side.

Dagens Næringsliv er ansvarlig for at behandlingen og oppbevaringen av opplysningene er i samsvar med norsk personvernlovgivning. Vi lagrer ikke opplysningene lenger enn nødvendig, og i henhold til de ulike behandlingsgrunnlagene. Du kan når som helst kreve innsyn i opplysningene og at de rettes eller slettes, med mindre opplysningene er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Dagens Næringsliv eller er lovpålagt Dagens Næringsliv å gjennomføre.

Du kan lese mer om våre behandlinger og behandlingsgrunnlag ved å besøke Min Side eller i personvernerklæringen.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler i våre løsninger, såkalte cookies. For nærmere informasjon les vår informasjonskapselerklæring.

Endring av vilkår

Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkårene vil bli formidlet til registrerte brukere.

 

Dette er ikke er en betjent kanal. Hvis du trenger hjelp, vennligst send en henvendelse til kundeservice.

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.