- Den ene flyvningen vi har til Alanya/Gazipasa går som planlagt. Vi flyr altså passasjerer ned. De som ikke vil være med kan booke om gratis frem til 23. juli. Det er bare å kontakte SAS eller reisebyrået, opplyser kommunikasjonsdirektør Karin Nyman til avisen VG.

Charterselskapene Apollo og Star Tour har kansellert avreiser, mens Norwegian fløy til Tyrkia lørdag. Også Turkish Airlines flyr som normalt.

UD fraråder innreise til Tyrkia. En egen krisestab er opprettet, og utenriksministeren sier at de nordiske landene jobber sammen om rådene.

- Det er cirka 9.000 nordmenn i Tyrkia, så det er viktig at vi er til stede for dem. Jeg tror vi må være forberedt på at det tar flere dager før ting roer seg ned, sier utenriksminister Børge Brende (H), og legger til at reiserådene kan bli stående inntil videre.

- Vi kom med reiserådene igår kveld basert på en uoversiktlig situasjon. Så får vi se til uken om det blir aktuelt med råd knyttet til bestemte områder, sier Brende.

Les alt om kuppforsøket i Tyrkia her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.