- Vi følger Utenriksdepartementets reiseråd og flyr ikke ned noen passasjerer i dag. Men vi flyr ned tomme fly for å hente passasjerer som skal hjem, sier kommunikasjonsdirektør i SAS, Karin Nyman, til NTB.

SAS innstilte begge sine to flyvninger til Tyrkia lørdag. Det første skulle ha gått fra København klokken 6.30 og det andre fra Oslo klokken 14. Passasjerene som har kjøpt plass på returflyene fra Tyrkia blir hentet.

Til tross for at Utenriksdepartementet fraråder reiser til Tyrkia som ikke er strengt nødvendige, har Norwegian besluttet å gjennomføre flyvingene til landet lørdag.

- Vi flyr til Antalya, for der har det vært forholdsvis rolig. Situasjonen er også mer under kontroll i Tyrkia nå. Samtidig er det veldig viktig for oss å hente de passasjerene som skal hjem. Vi har fulle fly på vei hjemover, så det er viktig å få fraktet dem hjem, sier pressekontakt Astrid Mannion i Norwegian til NRK.

Les alt om kuppforsøket i Tyrkia her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.