Photocure opplyser at de kliniske resultatene fra selskapets fase II studie i akne med Visonac i kombinasjon med dets nye aknelampe ikke var like gode som tidligere rapportert, skriver TDN Finans.

Photocure vurderer nå alternativene for videre utvikling av Visonac og planlegger å gi en oppdatering i tredje kvartal 2010.

"Selskapet mener at de gode kliniske data fra tidligere studier, inkludert resultatene i en undergruppe i den siste fase II studien, demonstrerer VisonacTMs potensial som en ny og skånsom behandling for pasienter med moderat til alvorlig akne", heter det.

Visonac er allerede godkjent i Europa og Photocure har fått patentbeskyttelse for produktet i Europa og Russland. Undersøkelsene som foretas nå gjelder godkjenning for det amerikanske markedet, som vil kunne gi Photocure et solid løft.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.