Alle de 106 ansatte i Rema Distribusjon i Hordaland fikk en rekordstor bonus i mars. 89.000 kroner per person er uvanlig for lageransatte, ifølge avisen Dagligvarehandelen. Selskapet sørger for varedistribusjon til alle Rema 1000-butikker i fylket.

- Men vi gjør et fratrekk for dem som har mer enn 12 dager fravær, og disse pengene fordeles på dem som har minst fravær. Det betyr at maks bonus for medarbeidere på lageret med moderat fravær blir på 89.000 kroner, som ble utbetalt i mars, sier daglig leder Trond Eikeland, til bt.no.

Rekordbonusen skyldes at selskapet leverte rekordhøyt resultat over budsjett. Halvparten av resultatet går til Reitan-familien, mens de ansatte deler den andre halvparten.

Les også:
Rema brenner egen kaffe
Bunnpris får bruke fingerskanning for å selge øl og røyk
Blir Europas nest største kioskselskap
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.