Styret i Norway Seafoods Group mener at oppkjøpstilbudet fra Lerøy Seafood er rimelig, og anbefaler aksjeeierne å benytte seg av tilbudet, ifølge en melding fra Norway Seafoods onsdag.

Styret konkluderer med at det ikke er grunnlag for å vurdere alternative transaksjoner og anbefaler aksjeeierne i Norway Seafoods Group å akseptere tilbudet fra Lerøy på en krone per aksje.

Tilbudet utløper 17.oktober 2016 kl. 18:00.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podcast «Finansredaksjonen» om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Derfor smaker vann forskjellig
Vann smaker ikke bare vann. Her forklares hvorfor vann smaker forskjellig. På smak.no kan du lese den store mineralvann testen og se hvilket mineralvann som er best.
01:18
Publisert:

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert: