- Vanligvis har feltet strukket seg mye til den siste bakken, men i år gikk vi tre stykker sammen. Det ble derfor knallhardt opp den siste bakken sier Laila Kveli, som ikke uventet ble beste norske kvinne i Marcialonga. Hun fikk en knallhard avslutning på løpet, da hun måtte spurtgå om førsteplassen de tre siste tre kilometerne før mål.

- Det ble beinhardt. Jeg hadde ikke klart å gå raskere, sier Kveli som endte på en andreplass med tiden 2.20.42, ti sekunder bak vinneren, tsjekkisk/østerriske Katerina Smutna, som også leder Ski Classics.

Èn hardøkt før nytt langløp

Sveitsiske Seriana Boner kom inn bare to sekunder bak Kveli. Alle tre lå helt utslått etter målgang. Allerede neste helg er det ny Ski Classics, i tyske König Ludwig Lauf i Oberramergau i Bayern i Tyskland. Kveli planlegger å gå. Frem til da er det for det meste restiusjon som gjelder.

- Jeg skal trene lett, og prøve å få til en hardøkt, sier Kveli som nå ligger som nummer to i Ski Classics.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.