Lerøy Seafood Group fremsetter et pliktig tilbud på alle utestående aksjer i Havfisk, samt et frivillig tilbud på alle utestående aksjer i Norway Seafoods Group.

Tilbudsprisen på Havfisk-aksjene er 36,50 per aksje. Akseptperioden er fra 19. september 2016 til og med 17. oktober 2016 klokken 18:00. Akseptperioden kan forlenges.

I tillegg har Lerøy fredag fremsatt et frivillig tilbud på alle aksjene i Norway Seafoods Group. Tilbudsprisen her er 1,00 krone pr aksje, som er den samme prisen per aksje som ble betalt i transaksjonen beskrevet i meldingen 31. august.

Akseptperioden er også her fra 19. september 2016 til og med 17. oktober 2016 klokken 18:00

Lerøy har engasjert DNB Markets og Pareto Securities som finansielle rådgivere og oppgjørsagenter i forbindelse med det pliktige tilbudet på Havfisk og det frivillige tilbudet på Norway Seafoods Group.

Følg markedet med DN Investor

Hør DN-podcast om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt fra DNtv:

Her er den første iphonen uten plugg
Da Apple viste fram iPhone 7 onsdag kveld, skjedde det som har vært diskutert og fryktet blant enkelte i forkant. Selskapet har nemlig bestemt seg for å fjerne muligheten for å koble til hodetelefoner via minijack på den neste iPhonen.
01:29
Publisert:
 

- Tenk deg om før du låner til pipa
DNs Bård Bjerkholt kommenterer boligprisene.
03:31
Publisert: