Stolt-Nielsen etablerer et 50/50 joint venture med Golar LNG for småskala produksjon og distribusjon av LNG, skriver TDN Finans.

Samtidig har Stolt-Nielsen gjort en «strategisk investering» i Golar LNG, slik at selskapet eier om lag 2,3 prosent av Golar.

-Med investeringen vår i Golar LNG, tar vi sikte på å utvikle ytterligere muligheter i LNG-segmentet, med fokus fremover på distribusjon til kunder uten tilgang til LNG-infrastruktur, støtte av Golars midtstrøms havbaserte system, sier konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen i Stolt-Nielsen i en kommentar.

Les også:
Tar kjempetap på tomme lokaler
- Det er vel slik at mange jenter sier at «den vesken kommer jeg til å ha hele livet», men det er jo egentlig noe man bare sier fordi man har så lyst på den
Jobbet undercover for FBI
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.