Hong Kong-milliardæren Cecil Chao er rasende etter at hans lesbiske datter reiste til Frankrike for å gifte seg med en kvinne. Nå lover han 370 millioner kroner hvis en mann klarer å vinne datterens hjerte.

Cecil Chao har bygd seg opp en milliardformue fra investeringer i shipping og eiendom siden 1950-tallet i Hong Kong, Kina og Malaysia. 76-åringen er en beryktet playboy og har i flere intervjuer sagt han er i flere kjærlighetsforhold samtidig.

Da datteren Gigi Chao begynte å vise seg offentlig med kvinner, prøvde faren å bestikke henne og overtale henne til å finne seg en ektemann. 34 år gamle Gigi har vært i et syv år langt forhold med en kvinne og skal ha giftet seg i Frankrike i april.

Belønning
Igår gikk faren ut offentlig i storavisen South China Morning Post og utlovde en belønning til den mannen som vinner datterens hjerte. Ender det med giftermål venter en medgift på 500 millioner Hong Kong-dollar (371 millioner kroner).

– Jeg bryr meg ikke om han er rik eller fattig. Det viktigste er at han er raus og har et godt hjerte, sa Chao.

I intervjuet prøvde han også å selge inn datterens egenskaper.

– Gigi er en flott kvinne med talent og skjønnhet. Hun er omsorgsfull overfor sine foreldre, er generøs og bruker tiden sin på veldedig arbeid, ifølge Chao.

Ingen kommentar
Datteren driver et pr- og modellbyrå i Hong Kong med avdelinger i Japan, Sør-Korea og Sørøst-Asia. Hun har foreløpig ikke kommentert farens «tilbud».

– Som en datter av en kjent forretningsmann var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre med livet mitt. Noen omfavner kjendislivet og blir en primadonna. Andre blir en rebell. Kall meg gjerne en rebell, men jeg liker å gjøre ting på min måte. Det er slik mennesker utvikler seg, sa hun i et intervju med «Asia City» i 2007, hvor hun beskriver et vanskelig forhold til sin mor og ser på sin far som en «god venn».(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.