Det som skulle være en av Idar Vollviks redningsplanker, Ludo Group, har tapt penger siden starten i 2010. Underveis har han selv måttet gi fra seg kontrollen til andre eiere.

I årsberetningen fremkommer det at Ludo Group endelig nærmer seg et positivt resultat.

Fra telekom til tekstiler
I dag er det datterselskapet datterselskapet Ludo AS som er fremtidshåpet, og nå er det utsikter for et kvartalresultat med overskudd, ifølge årsberetningen:

"Selskapet opplevde for første gang positive resultater etter faste kostnader i månedene april og mai 2015. Etter mindre underskudd i juni til september venter selskapet positive resultater i fjerde kvartal", heter det å årsberetningen som er undertegnet av blant andre Vollvik.

Les også: Vollviks Ludo betalte seg ut av konkurskrav

Fra å bygge opp Chess og ha suksess innen telekom, så har Vollvik de siste årene kastet seg over tekstilbransjen. Ludo AS driver med netthandel engrossalg av tekstiler som designes og produseres i egen regi.

I fjor omsatte Ludo for 25 millioner kroner, og fikk et underskudd på 7,5 millioner kroner før skatt i fjor. Morselskapet Ludo group hadde en omsetning på 2,1 millioner kroner og fikk et underskudd på 800.000 kroner.

Begge selskapene står nå uten styreleder etter at Ola Strømberg trakk seg.

Les også: Går av som Idar Vollviks styreleder etter to måneder

Overskudd på 9000 kroner
Vollviks investeringsselskap Vovi fikk et et overskudd i fjor på 9000 kroner etter å ha bokført flere hundre millioner i tap siden 2005.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.