– To menn røk i tottene på hverandre og flere forsøkte å gripe inn. Det var en uhyggelig stemning ombord og nesten full slåsskamp. Flypersonellet håndterte situasjonen meget profesjonelt. De plasserte en av mennene i en annen del av flyet og så tok piloten beslutningen om å lande i Bordeaux, sier en av passasjerene til Expressen.

Til sammen måtte fire passasjerer forlate flyet, som var på vei til Agadir i Marokko, med fransk politi, men etter hvert kom to av dem tilbake, forteller passasjeren.

En pressetalskvinne i Norwegian bekrefter hendelsen.

– Sikkerheten kommer alltid først, og i dette tilfellet var kapteinen tvunget til å utføre en mellomlanding. Passasjerene det gjelder har blitt tatt hånd om av politiet og flyet kommer til å fortsette mot Agadir, opplyser hun. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Årets gasellevinner: - Ikke gjør som oss
Norsk Oppdrettsservice er årets nasjonale gasellevinner. Dette er deres tips til andre som vil lykkes som gründere.
00:41
Publisert: