Politiet har vært ute ved flyet og snakket med demonstrantene, som alle er ansatt ved flyplassen. De protesterer mot at Ryanair ikke vil inngå noen avtale med danske fagforeninger.

Det var flygeren som tilkalte politiet for å få fjernet demonstrantene.

– Vi tar selvsagt saken alvorlig, men København-politiet ønsker ikke å bli del av noen arbeidskonflikt, sier James Keiwe fra politiet.

– Vi har vært i kontakt med de om lag 50 personene som står foran flyet og bedt dem vurdere å forlate stedet og løse konflikten på en annen måte. De ville tenke over det, fortsetter Keiwe.

Flyet fra det irske lavprisselskapet skulle til Dublin og skulle lettet klokken 15.30, men hadde ved 17-tiden ennå ikke kommet på vingene.

Demonstrantene har delt ut løpesedler med slagord mot Ryanair og har stilt seg i veien for flyet slik at det ikke får fylt drivstoff. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.