Mange flyselskaper i dag har et mellomklasseprodukt, men det har de populære Midtøsten-selskapene manglet.

Nå er det endringer på gang, skriver check-in.dk.

Et Premium Economy-produkt er på vei, og det forventes at den nye serviceklassen blir presentert i løpet av 12 til 18 måneder.

Det er godt nytt for deg som synes det er for dyrt å fly Business, men likevel ønsker en oppgradering fra økonomiklasse. 

På et møte i Aviation Club i London denne uken sa Emirates' konsernsjef Sir Tim Clark at det er fremdrift i saken.

Opplysningen kom på direkte spørsmål fra journalister.

– Vi er i ferd med å finne ut hvordan vi skal gjøre det. Jeg vil tro at vi i løpet av det neste år til halvannet år vil ha Premium Economy i flyselskapet, sa Emirates-toppen.

Venter høy standard

Emirates og de øvrige Midtøsten-selskapene er kjent for å holde en forholdsvis høy standard på mat, drikke og service selv i sin økonomiklasse, så det ventes at Premium Economy vil holde en mellomklasse-standard som ligger noe over gjennomsnittet av det de fleste flyselskapene kan tilby på lignende klasse.

Uansett er det et ganske omfattende prosjekt Emirates tar fatt på hvis Premium Economy skal installeres i samtlige 235 langdistansefly, samt ytterligere 20 fly som ventes levert i løpet av 2017.

Check-in.dk anslår at Sir Tim Clark vil presentere en ferdig plan for prosjektet allerede i løpet av et halvt år.


Årets gasellevinner: – Ikke gjør som oss
Norsk Oppdrettsservice er årets nasjonale gasellevinner. Dette er deres tips til andre som vil lykkes som gründere.
00:41
Publisert:


(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.