Germanwings-flyet falt brått fra normal marsjhøyde til 6.000 fot på under åtte minutter før det forsvant fra radaren klokken 10.53 tirsdag formiddag, opplyser flyselskapet.

- Deretter styrtet flyet, sier Germanwings-sjef Thomas Winkelmann på en pressekonferanse i Köln tirsdag ettermiddag.

Det er altfor tidlig å spekulere på årsaken til ulykken, påpeker han.

Kapteinen på Airbus-flyet som styrtet i de franske Alpene tirsdag, hadde fløyet over 6.000 timer med flytypen, opplyser Germanwings.

Under selskapets pressekonferanse klokken 15 tirsdag ettermiddag opplyste flyselskapet at to babyer var om bord i flyet som styrtet.

Det er grunn til å tro at 16 skolebarn og to lærere var om bord, ifølge en talskvinne fra den tyske byen Haltern. Disse opplysningene er foreløpig ikke bekreftet.

Frankrikes president François Hollande opplyser at det var tyske, spanske og trolig også tyrkiske passasjerer om bord i ulykkesflyet.

Spanske myndigheter har opplyst av det var 45 personer med spanske etternavn om bord.

- Vi ville gjøre alt vi kan for å finne ut hva som har skjedd, sier Oliver Wagner, en av flyselskapets ledere.

Germanwings-flyet var på vei fra Barcelona i Spania til Düsseldorf i Tyskland da det styrtet i nærheten av Digne-les-Bains tirsdag formiddag. Byen ligger rundt 100 kilometer nord for Nice.

Les også: «Emergency, emergency» (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.