Passasjerene var sjekket inn og ferdige med sikkerhetskontrollen. De var i ferd med å spasere fra gaten og bort til flyet da de fikk den noe uventede beskjeden torsdag kveld.

Staten så seg dessverre nødt til å ta beslag i flyet fordi selskapet skylder penger, opplyser franske luftfartsmyndigheter etter hendelsen i Bordeaux.

– De ansatte på flyplassen sa det var noe galt med flyet, forteller passasjer Boris Hejblum.

Det var ingen representanter fra flyselskapet til stede, og den eneste beskjeden fra Ryanair var to tekstmeldinger om at avgangen var forsinket og en matkupong på 5 euro, det vil si en snau femtilapp.

– Det er mindre enn prisen på et smørbrød på flyplassen, forteller Hejblum. Franskmannen synes det var underlig at politiet var de eneste som ga noen informasjon.

Flyet – en Boeing 737 – ble frigitt fredag etter at Ryanair betalte regningen på 525.000 euro, som tilsvarer rundt 5 millioner norske kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Felleskitesten: Se hvilken ski som overrasket testpanelet
DN har gjennomført en test av syv ulike felleski i semirace-kategorien.
01:23
Publisert: