Mannskapet på det russiske flyet som styrtet på Sinaihalvøya i Egypt hadde ikke fått lønn på to måneder.

Ifølge det russiske arbeidstilsynet sliter flyselskapet Kogalymavia åpenbart med økonomien, og de ansatte har ikke fått lønn de siste to månedene, melder nyhetsbyrået RIA.

Alle de 224 om bord omkom da det russiske passasjerflyet styrtet på Sinaihalvøya lørdag. Flyet var på vei fra feriestedet Sharm el-Sheikh i Egypt til St. Petersburg i Russland da det styrtet.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men ifølge lederen for russiske luftfartsmyndigheter gikk flykroppen i oppløsning i rundt 9.000 meters høyde.

En militant islamistgruppe som har sverget troskap til Den islamske staten (IS) hevder å ha skutt ned flyet, men eksperter stiller seg tvilende til dette og viser til at gruppen ikke er i besittelse av mobile radarsystemer og tilstrekkelig langtrekkende raketter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.