Norwegian Air Shuttle avviser at de er i partnersamtaler med Ryanair.

Det sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til TDN Finans tirsdag.

Reuters meldte tidligere på dagen tirsdag at Ryanair skulle være i samtaler om et langdistanse-samarbeid med IAG, Virgin Atlantic, TAP og Norwegian Air Shuttle.

Det avviser Norwegians kommunikasjonssjef.

- Disse ryktene var tatt litt ut av sammenheng. Det vi har sagt til Ryanair og Easyjet og andre selskaper som flyr til og fra Gatwick er at vi gjerne ser et utvidet samarbeid om Gatwick Connect, sier Sandaker-Nielsen til TDN Finans.

Gatwick Connect er en tjeneste som blant annet gjør at passasjerer slipper å sjekke inn bagasjen helt på nytt når de flyr til Gatwick og skal videre med et annet flyselskap.

- Det er en løsning som flere flyselskap benytter seg av og som vi ønsker å videreutvikle. Det er et enormt potensiale for dette, og gjør at passasjerer som kommer til Gatwick med andre flyselskap lettere kan reise videre med oss ut i verden, sier Sandaker-Nielsen videre.

Les også:

Warren Buffett avviser flere «elefantkjøp»

Hemmelig «easter egg» i Google-melding

Mulig forklaring på Kina-sjokket: - Nå driver alle med valutakrig  

Se video: Kinesere luksusshopper i Norge

Kinesere luksusshopper i Norge
Klokker av merket Rolex og Patek Philippe til over hundretusen kroner: Kinesiske turister på luksusshopping i Oslo vet hva de vil ha. Gruppen utgjør omlag 80 prosent av de utenlandske kundene, og butikken har derfor egne ansatte som snakker språket.
01:07
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.