Tirsdag blir samme antall fly som mandag kansellert. Det er midlertidig flere fly som går fra Norge til Arlanda i Stockholm, åtte fly.

– Det er samme situasjon tirsdag som mandag. Rundt 1.000 norske reisende blir berørt av streiken, og de har i hovedsak blitt ivaretatt gjennom at de har blitt overført til andre avganger. Noen har besluttet å reise på et senere tidspunkt, mens andre har avlyst sine reiser, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS til NTB.

Berørte passasjerer får en SMS. Det ligger også oppdatert informasjon på SAS.no under «flight status», opplyser selskapet.

Desperate svensker som vil til Frankrike og se landslaget spille i europamesterskapet i fotball, blir i stor trad fraktet til Norge med fly som har norsk personell og fløyet videre herfra til Frankrike, opplyser Johansen.

– Vi kan fortsatt konkludere med at streiken i Sverige har liten innvirkning på norske flyreisende, avslutter informasjonssjefen.

Det er fortsatt ingen løsning i sikte mellom partene i SAS-streiken, noe som tirsdag fører til 240 innstilte avganger, som totalt rammer 25.500 reisende. (©NTB)

 

Følg markedene med DN Investor

Les også:

Microsoft kjøper LinkedIn  

Sverdrup-plattformen igangsatt før tiden  

Oljeverdier for 400 milliarder borte på to år

Verdens antatt tryggeste investeringer har aldri vært dyrere

Se DNtv:

Det Norske kjøper BP norge for 10,8 milliarder
01:14
Publisert:
 

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Er Vipps egentlig så revolusjonerende? Hvilke biler kjører vi om ti år? Og er det virkelig bråstopp i næringseiendom?

 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.