Etter seks timer og 20 minutter i lufta landet flyet like før klokken 4 natt til lørdag på Arlanda utenfor Stockholm, ifølge Flightradar24.

– Det er en stor lettelse å få flyet hjem igjen etter to lange måneder i Iran. En stor takk må nå rettes til dem som har vært med i prosessen for å få flyet i lufta igjen, skrev senior kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion-Gibson i Norwegian til E24 fredag kveld.

Flyet var bare to måneder gammelt da det måtte nødlande i Shiraz i Iran 14. desember i fjor. Passasjerene ble hentet av et annet fly, mens det ødelagte flyet ble stående igjen. Sanksjonene mot Iran har gjort det vanskelig å sende inn nye deler for å reparere flyet. Fredag kunne det endelig returnere til Skandinavia.

Det er ikke kjent hva det lange oppholdet for flyet i Iran har kostet Norwegian.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.