Norwegian Air Shuttle viser til at DY7115 fra Roma til Los Angeles lørdag 10. august fikk indikasjoner om tekniske problemer på den ene motoren kort tid etter avgang. Kapteinen valgte da å returnere til flyplassen i Roma og landet trygt.

«Dette er nå en pågående politietterforskning og det er derfor veldig begrenset hva vi kan si», skriver talsperson Tonje Næss i Norwegian i en epost til TDN Direkt etter spørsmål om de kan si noe om hva som var årsaken til at avgangen fra Roma til Los Angeles lørdag fikk problemer og måtte returnere tilbake til Roma.

Hendelsen ble omtalt blant andre av nettstedet Flysmart.no søndag. Flere nettmedier har omtalt at personer skal ha sett metalldeler fra et Norwegian-fly falle av og gjøre skader på blant annet biler.

Videre viser Næss til at sikkerheten har øverste prioritet i Norwegian.

«Vi samarbeider nå aktivt med flyplassen i Roma (FCO) og med italienske myndigheter for å undersøke hendelsen nærmere, men ettersom dette nå er en pågående politietterforskning kan vi ikke kommentere saken ytterligere», skriver hun videre.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.