Norwegian velger foreløpig å trosse været og flyr til New York tirsdag. SAS har kansellert alle flyvninger fra Skandinavia til New York tirsdag.

Snøstormen «Stella» er ventet å ramme nesten hele østkysten av USA med full styrke mandag kveld lokal tid. Rundt 5000 flyvninger er alt innstilt.

– Vi følger situasjonen nøye, og vi har ikke kansellert. Men sikkerheten kommer selvsagt først, sier Tonje Næss, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian.

Norwegian har en flyvning som går fra Gardermoen tirsdag ettermiddag, med retur sent tirsdag kveld lokal tid fra John F. Kennedy-flyplassen i New York. 

Norwegian har også ruter fra Gatwick i London og Martinique i Karibien til og fra New York. Selskapet har også en rute fra Guadeloupe i Karibia til Washington/Baltimore, som også er stormutsatt.

Næss sier alle selskapets passasjerer til østkysten av USA nå står fritt til å booke om sine billetter gratis.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.