Norwegian-leder Bjørn Kjos er svært lettet over at pilotstreiken i selskapet er avblåst. Flytrafikken skal være oppe å gå i løpet av onsdag ettermiddag.

Allerede onsdag morgen begynner trafikken å ta seg opp igjen.

– Jeg må si unnskyld til alle passasjerene. Dette skal vi virkelig få rettet opp igjen. Jeg er ekstremt lei meg for de problemene dette har medført for passasjene våre, sier Kjos til TV 2 under en pressekonferanse ved Norwegians hovedkvarter på Fornebu.

– Jeg synes denne tiden har vært forferdelig. Jeg føler med passasjerene, legger Kjos til.

Ifølge Kjos har Norwegian tilbudt pilotene jobbsikkerhet hos morselskapet i tre år for samtlige piloter i Skandinavia.

– Vi har gitt jobbsikkerhet i tre år. Vi har mange nye fly på vei, og trenger de pilotene vi har. Vi kunne ikke gi en tariffavtale med moderselskapet, og fant derfor løsninger som fungerer for alle, sier Kjos.

Disse går som normalt

Norwegian opplyser tirsdag kveld at det foreløpig er klart at følgende reiser vil gå som normalt onsdag:

*Flyginger til og fra Storbritannia med rutenummer DY2400 til DY2900

*Flyginger til/fra Spania med rutenummer DY5100 til DY5598

*Flyginger til/fra Finland med rutenummer DY5599 til 5999

*Flyginger til/fra USA og Thailand med rutenummer DY7001 til DY7999

Det jobbes fortløpende med å redde onsdagens program, skriver selskapet på sine nettsider.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.