Norwegian har allerede kommet godt i gang med sitt argentinske flyeventyr hvor selskapet har fraktet tusenvis av passasjerer siden oppstarten i oktober. Norwegian kunngjorde også nylig en rute til Rio de Janeiro.

Nå kan Santiago i Chile bli Norwegians tredje internasjonale destinasjon i Sør-Amerika, ifølge flybransjemediet Check-in.dk, som referer til den chilenske avisen El Mercurio.

Flere chilenske medier har meldt dette i løpet av den siste uken.

På besøk

9. oktober skal representanter fra Norwegian har vært på besøk hos de sivile luftfartsmyndighetene i Chile (JAC) hvor de presenterte et ruteprosjekt for generalsekretær Jaime Binder. Norwegians tilstedeværelse i Chile skal visstnok være et tilskudd til rutene selskapet allerede har etablert i Argentina og Brasil.

Ifølge chilenske medier skal Norwegian allerede ha registrert sitt varemerke hos lokale chilenske myndigheter, men ennå ikke søkt om å etablere en rute.

Hit vil de fly

Norwegian vil angivelig etablere en rute fra Madrid i Spania til Santiago i Chile, og deretter er planen at det på sikt skal etableres direkteruter mellom Miami og Santiago.

I løpet av året har Norwegian blitt forsøkt kjøpt opp av britiske IAG uten at dette har ført frem. Det IAG-eide selskapet Level vil fra og med mars 2019 etablere ruter mellom Barcelona og Santiago.

I løpet av sommeren 2019 vil ruten flys fire ganger i uken.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs politiske julekalender | Luke 3: Julefylla har skylda
Da George Washington vant juleslaget i Trenton
01:33
Publisert: