Deler fra et av Norwegians Dreamliner jetfly skadet til sammen 12 hus og 25 biler da det falt av rett etter at flyet hadde tatt av fra flyplassen i Roma mot Los Angeles, melder nettavisen Flysmart24.no.

Nettstedet viser videre til Aviation Herald, og at flyet fikk problemer med en av motorene etter avgang, og piloten avbrøt ferden etter at flyet nådde om lag 3.000 fot, og var på bakken igjen etter litt mer enn en halvtime.

Ifølge Aviation Herald skal lokale beboere ha meldt om at «det regnet hundrevis av glødende deler».

Nettavisen meldte først om saken tidligere søndag.

– Det vi kan bekrefte, er at DY7115 som skulle fly fra Roma til Los Angeles i går 10. august, fikk indikasjoner på at en motor var feil kort tid etter at flyet hadde løftet seg. Kapteinen valgte deretter å returnere til Roma og flyet landet trygt, skriver presseansvarlig Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian til Nettavisen.

Både Norwegian, flyplassen og myndighetene undersøker nå hendelsen nærmere. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.