Christiansen, som har vært direktør for Finn Reise og Finn Shopping og Finn Reklame de siste fire årene, blir SVP (Senior Vice President) i Digital Innovation i Norwegian, opplyser Schibsted i en melding til sine ansatte tirsdag ettermiddag.

39-åringen sier til DN at stillingen innebærer å jobbe med de digitale plattformene hos Norwegian, for å sørge for at man tar i bruk ny teknolog og tilby gode kunde- og brukeropplevelser på alle flater.

Eivind Christansen slutter i Finn.
Eivind Christansen slutter i Finn. (Foto: Caroline Roka)

– Det er mye av det samme oppgavene som jeg har hatt i Finn.no. Norwegian har virkelig gitt meg en utfordring som motiverer. Det er et spennende selskap som savner sidestykke i norsk industrihistorie, og som har utfordret en etablert flybransje gjennom de seneste årene på en imponerende måte, sier han.

Christiansen begynner i sin nye stilling i høst.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Skambud på Fred. Olsen Energy
Kreditorene kommer aldri til å gå med på det, sier DNs børskommentator.
01:09
Publisert: