Hans-Jørgen Wibstad er ansatt som finansdirektør i Norwegian. Han vil tiltre stillingen senest innen 1. juni 2022.

– Jeg ser frem til å få ønske Hans-Jørgen Wibstad velkommen til Norwegian og vår konsernledelse. Wibstad har lang erfaring innen finans og strategisk ledelse, og jeg er overbevist om at selskapet vil dra stor nytte av hans solide bakgrunn og erfaring i tiden fremover, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian, i en pressemelding.

– Svært glad

Wibstad kommer fra stillingen som finansdirektør i Multiconsult asa. Han har mer enn 20 års erfaring fra ulike CFO- og lederroller innen industri, skipsbygging, shipping og offshore, blant annet som finansdirektør i Kongsberggruppen. Han har også bred erfaring fra finansmarkedene, herunder jobbet innen corporate banking i flere år.

– Jeg er svært glad for å få denne muligheten. Norwegian er et markedsledende lavprisflyselskap med en sterk merkevare og en lojal kundebase. Jeg ser frem til å bruke min kunnskap og erfaring i en ny bransje og samarbeide tett med en solid ledergruppe når flyindustrien skal vende tilbake til en mer normal hverdag, sier Wibstad i meldingen.

Wibstad er født i 1964. Han har en Master i Business and Administration (MBA) fra University of Colorado Boulder i USA.

Wibstad erstatter Geir Karlsen i rollen som finansdirektør. Karlsen innehar i dag både rollen som finansdirektør og konsernsjef.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.