– Utmerkelsen betyr mye for oss og det er takket være våre engasjerte og fantastiske medarbeidere at vi har fått denne prisen, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

Selskapet beskriver World Travel Awards som «en av reiselivsbransjens mest anerkjente priser». Kåringen er basert på stemmer fra 650.000 representanter fra reiselivsbransjen i løpet av 2014.

Det er første gang selskapet vinner denne prisen, som Kjos tar som en anerkjennelse for både forretningsmodellen og den innsatsen hans ansatte gjør.

– Europa et av de mest konkurranseutsatte markedene i verden, så denne prisen henger svært høyt.

DNs valgportal: Hvilke politikertopp er du mest enig med?

Les også:

Har hentet 1,8 millioner til nytt norsk spill

Slakter norsk politikk  

Se DNtv: Ekslusivt: Møt mannen bak Popcorn Time

Ekslusivt: Møt mannen bak Popcorn Time
Federico Abad er mannen som skapte Popcorn Time, pirattjenesten som har fått filmindustrien i Hollywood til å skjelve. DN møtte mannen som hittil har valgt å være anonym i hjembyen Buenos Aires
02:47 Min
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.