Norwegian gjør flere endringer i langdistanserutene.

San Juan i Puerto Rico blir droppet både fra Oslo Gardermoen, København Kastrup og Stockholm Arlanda. 

Ikke alt Bjørn Kjos tar i blir til gull. Nå dropper Norwegian Puerto Rico fra de skandinaviske hovedstedene. Her er Kjos på et av sitt nye Dreamliner-fly i forbindelse med oppstarten av langdistanserutene. 
Ikke alt Bjørn Kjos tar i blir til gull. Nå dropper Norwegian Puerto Rico fra de skandinaviske hovedstedene. Her er Kjos på et av sitt nye Dreamliner-fly i forbindelse med oppstarten av langdistanserutene.  (Foto: Silje Eide)

– Ja, det er korrekt at vi dessverre ikke viderefører rutene til San Juan. Dermed viderefører vi dessverre heller ikke ruten til St. Croix fra København, da det var snakk om en trekantsrute, sier Norwegians danske informationssjef Daniel Kirchhoff til Check-In.dk.

Rutene til Karibia ble etablert i november 2015 med ukentlige avganger.

San Juan-ruten ble den gangen presentert som en eksotisk nyhet.

- Det er stor etterspørsel etter å fly langt og komfortabelt til en lav pris. Det er derfor svært gledelig å kunne gi nordmenn muligheten til å fly direkte til Karibia på bare ti timer, uttalte Norwegians kommersielle direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian har gradvis trappet opp langdistanseoperasjonen sin og har nå totalt 30 langdistansefly av typen Boeing 787-9 i bestilling i tillegg til den noe mindre utgaven 787-8.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.