Tre millioner passasjerer har reist med flyselskapet Norwegian mellom Europa og USA siden lanseringen av de første rutene i 2013, ifølge en melding mandag.

- Mange amerikanere ønsker å besøke store europeiske metropoler som London, Paris og Roma, men det er helt tydelig at USA-rutene til Norge er godt fylt med både turister og forretningsreisende. På mange ruter fra USA til Skandinavia har vi omtrent 30 prosent amerikanske reisende, og på enkelte ruter fra USAs vestkyst er vi oppe i omtrent 50 prosent amerikanere. At flere besøker Norge skaper jobber og bidrar til den lokale økonomien, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i meldingen.

Senere i september vil en million passasjerer ha fløyet mellom Norge og USA, opplyses det.

Norwegian flyr i dag til ni destinasjoner i USA, og er det flyselskapet som tilbyr flest amerikanske destinasjoner direkte fra Skandinavia.

Les også: Tesla skal oppdage ufoer

Trafikken opp fem prosent på Oslo lufthavn i august

Samlet erstatning på 42 millioner i Transocean-saken (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Følg markedet på DN Investor

 

Se DNtv:
Med denne teknologien håper Samsung å lage tv-ene mer best fargegjengivelse
Samsung sater på kvantepiksler.
01:26
Publisert: