Både Ryanair og Norwegian har tidligere bekreftet at selskapene har vært i samtaler om et samarbeid. Det har da vært snakk om at passasjerer kan kjøpe flyreiser satt sammen av avganger fra begge selskapene – slik Norwegian nå er blitt enig med lavprisselskapet EasyJet om.

– Vi er fornøyde med å ha inngått partnerskap med EasyJet, noe som var åpenbart og naturlig for begge selskapenes store og voksende nettverk. Tidligere diskusjoner med Ryanair er ikke lenger aktive, opplyser Norwegian i en uttalelse sendt til nyhetsbyrået Reuters mandag.

Et brudd med Ryanair kan ha sett ut til å ligge i luften etter at selskapene har skjerpet tonen mellom seg i det siste. I begynnelsen av september gikk Ryanair-sjef Michael O'Leary ut og spådde at Norwegian ville gå konkurs i løpet av fire eller fem måneder.

Norwegian svarte kort tid senere med å opplyse om at 137 piloter har gått fra Ryanair til Norwegian siden starten av året.(Vilkår)

Satser på nytt bilmerke i Norge
Seat forsvant fra det norske bilmarkedet for 12 år siden. Så mye har skjedd med både markedet og bilene at det nå skal satses på nytt.
01:45
Publisert: