Etter at pilotstreiken hos SAS startet fredag morgen, har over 100.000 passasjerer blitt rammet.

Både lørdag og søndag har nå Norwegian satt opp ekstra innenriksflyginger. Søndag gjelder dette en flygning fra Bergen til Oslo med avgang klokken 9.00, fra Oslo til Bergen klokken 10.30, fra Oslo til Trondheim klokken 22.00 og fra Trondheim til Oslo klokken 23.25, opplyser selskapet.

Prisene på flere av Norwegian-flygingene denne helgen har vært skyhøye.

– Prisene styres som vanlig av tilbud og etterspørsel. Vi opplever nå ekstra stor pågang, og da er det helt naturlig at prisene justeres, sa informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til E24 fredag.

SAS-pilotene har takket Norwegian for at selskapet setter opp flere avganger.

– Vi ønsker ikke å ramme tredjepart, altså passasjerene. Det er til hjelp at Norwegian har kapasitet til å sette opp ekstra avganger, sa leder Jan Levi Skogvang i Scandinavian Norge Flygerforening til NTB fredag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.