De tre gjenstandene er hvite, røde og oransje, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua.

Gjenstandene ble funnet i det sørlige Indiahavet utenfor Australias vestkyst. Søket etter det tapte flyet konsentrerer seg nå om dette området, og også fly fra New Zealand og Australia har funnet gjenstander som vekker interesse.

Mysterium

Rute MH370 fra Malaysia Airlines forsvant en knapp time etter avgang fra Kuala Lumpur 8. mars. Flyet skulle til Beijing i Kina og hadde 227 passasjerer og et mannskap på tolv om bord.

Hva som skjedde med flyet er fortsatt et mysterium, men mye tyder på at kommunikasjonssystemet om bord ble skrudd av med vilje, og at flyet deretter endret kurs.

Satellittbilder

Thailand meldte torsdag at en av landets satellitter hadde observert 300 gjenstander i havet.

En fransk satellitt observerte også over hundre gjenstander i sjøen, drøyt 2.500 kilometer sørvest for Perth på Australias vestkyst.

De største gjenstandene skal være over 20 meter store, og teorien er at det dreier seg om vrakrester fra det styrtede flyet.

 

Les også:

Frontalangrep på Navarsete dnPlus  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.