Norwegian Air Resources Holding (NARH) har i dag, 1. september, gått inn på eiersiden i OSM Aviation med 50 prosent eierandel, ifølge en melding.

- Ved å forene krefter, blir OSM Aviation et av verdens ledende selskaper for sysselsetting, opplæring og oppfølging av piloter og kabinpersonale i global luftfart. Sammen skal vi bygge en sterkere og mer konkurransedyktig virksomhet for videre ekspansjon i nye markeder over hele verden, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos en kommentar i meldingen.

Norwegian har i mer enn to år samarbeidet med OSM Aviation.

EU-kommisjonen godkjente i juni at Norwegian Air Shuttle og Shiphold eier OSM Aviation i felleskap.

NARH og OSM Aviation signerte i desember i fjor en avtale om å danne et sterkere globalt partnerskap i sysselsettingen og forvaltning av mannskap ved at NARH overtok 50 prosent av OSM Aviation.

Bakgrunn: Norwegian overtar halvparten av OSM Aviation

Norwegian-aksjen stiger 2,6 prosent til 311 kroner på en svakt positiv Oslo Børs torsdag.

Les også: Apple-sjefen: - Ingen har gjort noe galt her

  Evry kutter 80 stillinger på Fornebu

TV 2s sportsfest slo knockout på konkurrentene  

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Følg markedet med DN Investor

Se DNtv:
I natt åpner Oslo Lufthavns nye taxfreebutikk
Vi har testet 70 vinnyheter på Oslo Lufthavns nye taxfreeflaggskip.
02:06
Publisert: