Fra og med denne uken vil London Stansted, som er Londons tredje største flyplass, stenge flyplassen hver natt i tidsrommet fra midnatt og til klokken 02, skriver Check-in.dk.

Det er kun midlertidig, siden store deler av fellesområdene i terminalene på flyplassen skal bygges om.

Årsaken til stengningen er blant annet at passasjerer slår leir og bruker flyplassen som et gratis overnattingssted, ifølge Check-in.

Hver morgen fra klokken 06 går de første lavprisflyene fra Ryanair og andre selskaper, og et økende antall passasjerer velger å møte opp midt på natten for å spare en hotellovernatting.

– Takk for din forståelse, men vi forbedrer din flyplassopplevelse, skriver London Stansted i en pressemelding.

Campingsenger og soveposer er blitt mer og mer vanlig på London Stansted. Flyplassen er redd for at det skal oppstå trengsel, i tilfelle passasjerer innimellom kan bli nødt til å oppholde seg på flyplassens område som følge av avlyste fly og mangel på hotellkapasitet.

London Stansted peker på at det er åtte forskjellige hoteller rett i nærheten av flyplassen og oppfordrer nå passasjerene til å bruke disse og komme til flyplassen når innsjekkingen starter grytidlig om morgenen, i stedet for å spare tid og penger ved å sove i terminalen.(Vilkår)

Ismaskin til 43.642 kroner og 50 øre
På Kjøkkenbenken: Mathias Steinbru viser hvordan man lager fløyelsmyk is med Pacojet Junior
01:12
Publisert: