– Vi har ingen kommentarer til dette. Vi har synliggjort vårt standpunkt overfor mediene i Norge tidligere, og utover det har vi ingenting å tilføye, sier Hans-Jørgen Elnæs, kommunikasjonsrådgiver i Ryanair, til NRK.

Det irske lavprisselskapet Ryanair har varslet at de kommer til å legge ned sin base på Rygge på grunn av flypassasjeravgiften. Ryanair vil offentliggjøre sine planer i neste uke. Uten Ryanair vil den årlige trafikken falle fra 1,6 millioner passasjerer i fjor, til under 500.000.

Les alt om saken:
Rygge varsler avvikling
– Her er det ledig kapasitet dnPlus  (DN+)
Frykter for Torps fremtid
Sp: Rygge-avvikling katastrofe for Moss
LO: Regjeringen må ta ansvar for Rygge-avvikling
Rygge-eier Orkla: – Vi er ikke blitt lyttet til
Solberg: – Vi lar oss ikke presse av Ryanair
Tillitsvalgt bekymret for de ansatte på Rygge  

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podkast

En Facebook-felle for norske medier, Skam, et norsk mediekonsern på vei til verdensherredømme og en John Fredriksen spesial.

 

Se DNtv

Episode 1: Sunniva på vei mot Norseman
Sunniva (35) har et helt spesielt mål når hun skal delta i Norseman for første gang
02:05
Publisert:

Les også:

Slik vil IMF hindre at Hellas' gjeld bare fortsetter å øke

Nordisk rulett dnPlus  (DN+)

Tror en «sort svane» fra Saudi-Arabia kan sende oljeprisen ned til 25 dollar (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.