Tillitsvalgt ved flyplassen og leder for LO-utvalget ved Moss Lufthavn Rygge, Bjørn Petter Jenssen, sier til Sarpsborg Avis at han er skuffet.

– Jeg er ikke overrasket over konklusjonen. Dette er veldig trist, jeg er oppriktig bekymret for fremtiden for flyplassen og de ansatte, ikke minst. Det er en tragedie, sier han.

– Dette er et resultat av at regjeringen lar det gå prestisje i denne saken framfor å ta hensyn til at dette er den største arbeidsplassen i Østfold, sier han.

En nedlegging vil berøre rundt 500 arbeidsplasser på flyplassen direkte, og ytterligere 500 arbeidsplasser vil bli indirekte berørt.

Les alt om saken:
Rygge varsler avvikling
– Her er det ledig kapasitet dnPlus  (DN+)
Frykter for Torps fremtid
Sp: Rygge-avvikling katastrofe for Moss
LO: Regjeringen må ta ansvar for Rygge-avvikling
Rygge-eier Orkla: – Vi er ikke blitt lyttet til
Solberg: – Vi lar oss ikke presse av Ryanair  

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podkast

En Facebook-felle for norske medier, Skam, et norsk mediekonsern på vei til verdensherredømme og en John Fredriksen spesial.

 

Se DNtv

Episode 1: Sunniva på vei mot Norseman
Sunniva (35) har et helt spesielt mål når hun skal delta i Norseman for første gang
02:05
Publisert:

Les også:

Slik vil IMF hindre at Hellas' gjeld bare fortsetter å øke

Nordisk rulett dnPlus  (DN+)

Tror en «sort svane» fra Saudi-Arabia kan sende oljeprisen ned til 25 dollar (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.