Ledelsen ved Rygge Sivile lufthavn har vært i møter med de tillitsvalgte. Et varslet styremøte i ettermiddag kan besegle flyplassens skjebne.

Styreleder Svein Hurlen sa i forrige uke at det mest sannsynlig går mot nedleggelse av flyplassen utenfor Moss.

– Ryanair holder fast på å flytte. Det går mot en stopp. Det gjør dessverre det, sa Hurlen til ABC Nyheter.

Han vil verken bekrefte eller avkrefte at det skal avholdes et styremøte tirsdag ettermiddag, noe som etter det NTB får opplyst framgår av en protokoll som er sendt de ansatte i etterkant av et møte mellom flyplassledelsen og de tillitsvalgte.

Flypassasjeravgiften som skal innføres fra 1. juni, har fått Ryanair til å si opp baseavtalen med Rygge fra 1. november. Dersom det irske lavprisselskapet forsvinner, vil antallet passasjerer synke fra 1,6 million til 500.000, noe ledelsen mener vil gjøre flyplassen til et underskuddsforetak.

Følg markedet på DN Investor

Les også:  Opera-budgiver fortsatt ikke ved målet
Asia i dag: Ny amerikansk Vietnam-invasjon

Norwegian-rettssak gjelder hele arbeidslivet, mener Parat

Godsavtale skal flytte 300.000 trailere bort fra veien (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Fire kule ting med Jaguars suv
Jaguars første suv, F-Pace, har en rekke positive egenskaper. Her er fire av dem.
01:36
Publisert: