Norwegian Air Shuttle opplyser at sommerprogrammet for virksomheten i Argentina ennå ikke er klart, og at de så raskt de har noe å melde vil informere om det.

Det svarer presseansvarlig Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian på spørsmål om selskapet har mulighet å kommentere medierapporter fra forrige uke vedrørende selskapets Argentina-virksomhet.

Torsdag skrev nettstedet Aviator, som viste til lokale medieoppslag, at Norwegian Air Shuttles har tatt det første skrittet mot å trekke seg ut av Argentina, og nettstedet viste til at billetter etter 28. mars har blitt fjernet fra bookingsystemet.

Medieoppslagene viste også til rykter om at Norwegian Air Shuttles argentinske virksomhet kan bli kjøpt opp, og her trekkes JetSmart frem som en ledende kandidat.

Mandag kom også nyheten om at Norwegian har fått tilslag på seks nye avgangstider (slots) på London Heathrow Airport, skriver simpleflying.com.

Det var Finansavisen som først omtalte saken i Norge.

Ifølge bransjenettstedet er Norwegian det eneste flyselskapet som har fått tilslag på nye slot-tider i 2020. At ett flyselskap får seks nye slots på Englands største flyplass er svært uvanlig, skriver simpleflying.com. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.